Fitlifehealthclub
Bel Voor meer informatie
070-396 50 66

LAPT

 

NIEUW IN ONZE CLUB: LAPT – Personal Training

Geachte clubleden,

Een nieuw seizoen, dus nieuwe activiteiten!

Meer keuze in begeleiding

Zoals bekend staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zeker qua begeleiding! Wij bieden u al jarenlang kwalitatieve begeleiding vanuit fitness en groepsfitness. In de fitnessafdeling bieden wij echter nog geen opties om langdurig 1 op 1 begeleid te worden. Dit wordt in de internationale fitnesswereld Personal Training genoemd. Omdat het een 100% 1 op 1 begeleiding betreft, wordt er voor Personal Training een bedrag per sessie gevraagd.

 Diverse opties

U kunt er dus vanaf heden voor kiezen om vele sessies achter elkaar exclusief gebruik te maken van een Personal Trainer die alleen aan u aandacht besteedt en het programma volledig op uw wensen afstemt. De Personal Trainer is ook zeer flexibel en kan op veel meer tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen.

Personal Training wordt in onze club echter ook mogelijk gemaakt voor twee- of drietallen, eventueel zelfs in groepjes van 4! Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultieme doel: u realiseert uw trainingsresultaten!

LAPT

In onze club werken we met een internationaal Personal Training Concept, genaamd LAPT. De Verenigde Staten (VS) en vooral Los Angeles (LA) vormen de bakermat voor Personal Training (PT) waar PT in den beginne vooral exclusief was voor filmsterren en VIP's'. LAPT maakt PT echter haalbaar en betaalbaar voor iedereen met een nieuw concept welke via een netwerk van Nederlandse fitnessclubs bereikbaar is!

Gecertificeerde clubs en trainers

LAPT Personal Training is alleen verkrijgbaar in een netwerk van kwalitatieve fitnessclubs in Nederland. Onze club is sinds kort ook gecertificeerd! Onze Personal Trainers hebben in dit verband deelgenomen aan een internationaal trainingsprogramma. Alle LAPT Personal Trainers hebben een reeks aan basisopleidingen afgerond en krijgen ieder kwartaal nieuwe trainingen om hun kennis en kunde te verhogen!

Missie van LAPT

De centrale missie van iedere LAPT-er naar iedere klant: U bent de koning en wij zijn uw dienaar, maar we zijn wel een strenge dienaar die kost wat kost uw geplande trainingsresultaat zullen realiseren!

Persoonlijk Profiel Personal Trainers

Ook in onze club zijn meerdere Personal Trainers actief. De kwaliteiten en specialiteiten van LAPT-ers zijn verschillend. De ene LAPT-er heeft jarenlang ervaring en is gespecialiseerd in bepaalde trainingsprogramma’s, terwijl een andere LAPT-er net begint en vooral introductieprogramma’s verzorgt voor nieuwe leden. Voor u als toekomstige klant van een Personal Trainer is het van groot belang om goed te kijken welke Personal Trainer het beste bij u past, door:

-          De Personal Profile Cards van de LAPT-ers zorgvuldig te lezen. Deze vindt u op verschillende plaatsen in de club, met informatie over de specifieke kwaliteiten van de LAPT-ers.

-          De website www.LAPT.nl te bezoeken: hier vindt u nog meer informatie over de achtergronden van de Personal Trainers.

-          De Personal Trainers persoonlijk te ontmoeten! Begin eventueel eerst met een LAPT Intro Pack, waarmee u tegen een zeer geringe prijs kennismaakt met Personal Training in het algemeen, maar ook met de Personal Trainer zelf!

Verschil met de normale fitnessbegeleiding

Als clublid krijgt u zonder meer begeleiding bij uw fitnessprogramma, vooral in de beginfase. Waarin zit dan het verschil met Personal Training? Er zijn enkele belangrijke verschillen. We zetten ze kort op een rijtje:

  1.  Een LAPT Personal Trainer is alleen met zijn of haar klant bezig! 100% focus! Dit kan 1 op 1 zijn, maar ook een klein groepje van 4 personen. Tijdens de sessie komt er niets tussendoor en gaat alle aandacht naar de klanten in de sessie. Dit in tegenstelling tot fitnessbegeleiding, waar een instructeur doorgaans de beperkte tijd moet verdelen over een grote hoeveelheid leden.

  2. Een LAPT Personal Trainer is volledig toegewijd om uw doelen te realiseren! Het motto van LAPT is: ‘’ik geef nooit op dus u geeft nooit op! Wij zullen kost wat kost uw doelen behalen!’’

  3. Een LAPT Personal Trainer is flexibel! De Personal Trainer spreekt af wanneer het de klant schikt! Bij de normale fitnessbegeleiding dient men zich toch vaak aan te passen aan de mogelijkheden in het werkrooster. De LAPT trainer is dus veel flexibeler en kan zelfs buiten de club of ’s avonds laat een trainingssessie doen.

  4. Een LAPT Personal Trainer weet en kan meer! De meeste Personal Trainers waren vroeger ook jarenlang fitness- instructeur, maar hebben zich veelvuldig bijgeschoold. Velen beschikken over bijzondere kwaliteiten die clubleden nog sneller en beter helpen bij het bereiken van hun gezondheids- en fitheidsdoelen. LAPT Personal Trainers worden doorlopend geschoold!

  5. Een LAPT Personal Trainer doet andere oefeningen! Een LAPT-er heeft meer ruimte, mogelijkheden en materialen om functioneler te trainen. Functionele training betekent kortweg; meer oefeningen die aansluiten bij de situatie in de dagelijkse praktijk. Er worden dus veel andere oefeningen gedaan.

Wilt u meer informatie over Personal Training, informeer dan vrijblijvend bij de betreffende Personal Trainers. Wanneer u een sessie wilt inplannen, dan dient u dit met de Personal Trainer zelf te regelen!

Veel trainingsplezier EN trainingsresultaat!

Met persoonlijke groet,

Manuel van Aacken

PS: voor nog meer informatie: bezoek de website www.lapt.nl